Webshop - E-commerce

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Google Plus

De verkoop online is niet meer weg te denken en wordt ook niet meer als nieuw of riskant beschouwd. Nederland telt ruim 11 miljoen actieve internetters. Van deze groep heeft driekwart (77%) ooit een online aankoop gedaan. Sebbewebdesign maakt voor u uw eigen webshop en zorgt ervoor dat u snel uw producten online kunt verkopen.

Waarom een webshop?

Groot bereik | U kunt met een webshop makkelijk nieuwe klanten werven. Door de online verkoop kan heel de wereld uw doelgroep worden, er zijn geen grenzen!

Kleine investering | Het starten van een webshop is een relatief kleine investering om uw product te verkopen. Voorraad wordt automatisch bijgehouden, betalingen gaan online (o.a. iDEAL en PayPal), u en de klant krijgt automatisch een orderbevestiging per mail. U hoeft alleen het product nog te verzenden.

24/7 open | Een webshop is 24 uur per dag en 7 dagen in de week open. Bezoekers kunnen dag en nacht uw webshop bezoeken en overgaan tot aankopen.

Slimme verkoper | Alle acties die de bezoekers van uw webshop uitvoeren worden onthouden en zijn te analyseren. Hier kunt u slim op inspelen en zo de verkopen laten stijgen (verhogen van de conversie). Met deze informatie kunt u blijven optimaliseren.

Virtuemart

Wij maken vooral webshops met Virtuemart. Virtuemart is een Joomla extensie. Het grote voordeel is dat u naast de webshop ook artikelen, (contact)formulieren, nieuwsbrieven e.d. kunt aanmaken.

Klantgroepen

Doormiddel van klantgroepen kunt u speciale prijzen toewijzen aan dealers, business to business klanten, of bijvoorbeeld vaste klanten. U kunt gebruikers toevoegen aan een groep en deze gehele groep een korting percentage toewijzen.

Relatiebeheer

al uw klanten worden netjes opgeslagen in een database, deze database is toegankelijk via de back-end (administratie gedeelte) van uw webshop. hierin kunt u al uw klanten beheren, wijzigen en verwijderen. Ook kunt u hier de adres gegevens bekijken, en extra informatie zoals notities plaatsen.

Orderadministratie

De orders die worden geplaatst komen net als uw klanten in de back-end van uw webshop te staan; u kunt hier een status aan koppelen (in behandeling, in bestelling, wacht op betaling, verzonden enz.) U kunt de gehele bestelling bekijken zoals welke producten besteld zijn en welke verzend en betaal methode geselecteerd is.

Productencategoriebeheer

Organiseer en structureer gemakkelijk uw shop door uw producten in te voegen en te plaatsen in categorieen en sub-categorieen. Voeg uw producten in en sla gewicht, formaat, prijzen, fotos en omschrijvingen op om uw klant optimaal te informeren.

Betaalmethode

Gebruik verschillende betaalmethode om uw klant perfecte service te bieden. Betaalsystemen als IdealPaypal en verschillende credit cards.
Voor een voorbeeld zie de webshop van Trippl.nl.

Andere mogelijkheden

Een aantal voorbeelden: 

  • Social media integratie
  • Google Maps
  • Google Places
  • Google Analytics
  • Google Adsense

En de prijs?

Natuurlijk wil u graag weten wat het zal gaan kosten, maar omdat bij ons iedere klant uniek is en we onderscheidende websites op maat bouwen, is het onmogelijk om een standaard prijs te noemen. Wat we wel kunnen doen is een richtprijs geven. Het enige wat u hoeft te doen is een offerte aan te vragen.